Як бренди використовують феномен «Ігри в кальмара»

«Гра в кальмара» вже стала культурним явищем. Тому, природно, бренди почали використовувати корейський серіал Netflix як маркетингову хитрість.

Телебачення, фільми, книги і музика можуть визначати, що вважається «важливим», а що – ні. Наприклад, згідно з Buzzfeed, після виходу популярного серіалу «Хід королеви» eBay повідомив, що продажі шахових наборів виросли на 215%.

«Гра в кальмара» показала аналогічний результат. Білі сліпони розпродаються з моменту дебюту серіалу.

По суті, коли шоу досягає такого ж успіху, як «Гра в кальмара», це впливає на культуру, і досвідчені бренди хочуть бути частиною цього.

Мережа піцерій Domino’s підхопила тренд серіалу, використовуючи символи і посилання з шоу для просування пропозиції піци, підпис в Instagram свідчила: «Сотні голодних клієнтів отримали запрошення на #SamaSamaJaga, щоб отримати 2 звичайні піци за 19 малайзійських рінггітів. Отримав твій? Вас чекають спокусливі частування! #SquidGame. »

Аналогічним чином, сінгапурський молочний бренд Marigold HL Milk використовував серіал для просування свого шоколадного молока.

У Instagram бренд написав: «Шоколадне молоко MARIGOLD HL з високим вмістом білка і кальцію – ідеальний стимул, коли ви граєте на перемогу. У нас є й інші чудові смаки! #SquidGame #HLLiveBetter ».

Тим часом, Pepsi розмістила символ гри Squid Game, вбудований в її легендарний газований напій, з написом «якщо ви знаєте, ну ви знаєте».

Укрпошта також поміняла свій аватар.

Серіал використовували для промо онлайн-конференції

Джерело: mmr.ua

Залишити відповідь