У сфері В2В помітили зміни у пріоритетах маркетингу

Більшість компаній В2В (87%) повідомляють, що їхні продажі та маркетингова діяльність вже вийшли, чи виходять на рівень, на якому були до пандемії. Особливе значення для такого успіху мала переоцінка маркетингових пріоритетів та прибутків команди.

Інформацію взято з восьмого щорічного звіту компанії Dun & Bradstreet з питань продажів та маркетингу В2В. Компанія провела опитування 605 керівників відділів продажів, маркетингу і операцій з прибутками і даними в середніх підприємствах у Північній Америці та Великій Британії.

  • Націлення команд, що займаються виведенням на ринок на основі відповідних даних користувача, є вирішальним.
    Шість з десяти (61%) опитуваних стверджують, що саме це стане їхнім пріоритетом на наступні 12 місяців. А третина (38%) каже, що це вже стало пріоритетом і в наступному році продовжить ним бути.
  • Майже всі опитані (94%) погоджуються, що  потреба у створенні команд з виведення компанії на ринок зросла за останній рік. Це потрібно для того, щоб забезпечити керівників та клієнтів найкращим досвідом, щоб вони могли утримувати та розвивати свій бізнес.
  • Понад три чверті (76%) опитаних кажуть, що масовий перехід на роботу з дому ускладнив можливість ефективно виявляти та залучати клієнтів.
  • Хоча більше половини (53%) компаній кажуть, що об’єм інформації, яку вони отримують, зростає, лише п’ята частина (21%) опитаних вважають, що збір даних від перших осіб у 2022 стане найвищим пріоритетом для їхніх компаній.
  • Понад три чверті (79%) опитаних кажуть, що за останні 3 роки їхнім компаніям довелось об’єднати численні системи та платформи. З цього можна зробити висновок, що опитаним довелось розвивати свої технології більше ніж раніше.

“Компаніям потрібна не просто  інформація, щоб залучати нових клієнтів, скоріше вирішальним для успішності бізнесу є своєчасно та ретельно перевірені дані, разом з упорядкуванням цієї інформації командами по виведенню компаній на ринок”, — каже Уілл Норт, старший директор відділу розробки продукту, стратегій та маркетингових рішень в компанії “Dun & Bradstreet.

Переклад статті підготувало бюро перекладів та локалізації Workogram.

Фото: https://depositphotos.com.

Джерело: sostav.ua

Залишити відповідь