Навіть у найтемніші часи українки дбають про красу

Навіть у найтемніші часи українки швидко опановують себе та дбають про красу. Попит на послуги косметології підтверджує твердий намір українок зберегти славу найкрасивіших жінок у світі. Згідно з дослідженням цифрового консалтингового агентства “Ольшанський та Партнери”, починаючи з літа 2022 року, українки шукать косметологічні послуги в інтернеті так само жваво, як і до 24 лютого.

Але цьогоріч був період, коли попит на косметологію знизився до небувалого рівня з 2019 року. Це сталося у березні, коли українки спрямували всю свою увагу на питання безпеки та збереження життя. Тоді косметологією цікавилися в інтернеті усього 82 тис. разів за місяць, це удвічі менше, ніж у березні минулого року. Однак цікаво, що вже наступного місяця українки відродили в собі бажання лишатися доглянутими попри все. Врешті, попит стабілізувався в травні. Відтак у другому півріччі цього року українки вже шукають косметологічні послуги у середньому 140 тис. разів на місяць.

“Краса, як відомо, збереже світ. Усього два місяці знадобилося українським жінкам, аби оговтатися від потрясіння та згадати про неї, тобто, про себе. Адже українки неймовірні: міцні духом, витривалі, стійкі, а водночас, надзвичайно красиві. Це найсильніша мотивація для наших воїнів повертатися додому”, – каже Анна Артеменко, СBDO цифрового консалтингового агентства “Ольшанський та Партнери”.

В агентстві також звертають увагу й на ще один цікавий період різкого відновлення попиту після потужного просідання, який припадає на березень 2020 року. Ми пам’ятаємо, що у цей час країна переживала перший карантин СOVID-19. І це тільки підтверджує тезу стійкості духу та бажання українок бути вродливими попри все. Адже як тільки вони оговтуються від кризової ситуації, одразу згадують про свою жіночність та привабливість. Графік допомагає нам переконатися, що недарма українки вважаються найкрасивішими у світі.

За матеріалами пресрелізу

Залишити відповідь