37% брендів витратить більше на email-маркетинг цього року

За даними компанії Litmus, більше третини маркетологів (36,7%) планують цього року більше витрачати на email-маркетинг. У той час як більшість цих брендів очікують збільшення до 15%, 7,0% кажуть, що збільшення буде більш ніж на 15%.

На початку пандемії COVID-19 відбулося скорочення бюджетів, тоді 35% маркетологів заявили, що скорочують свій бюджет на email-маркетинг.

Інтеграція email з іншими маркетинговими каналами є найшвидшим сегментом для цих маркетологів: 35,8% повідомляють про заплановане збільшення у 2022 році. Це пов’язано з тим, що бренди борються з новою поведінкою споживачів, яка часто використовує мікс онлайн та офлайн каналів.

Проте зусилля Apple щодо забезпечення конфіденційності даних означають, що здатність рекламодавців розуміти ефективність email-маркетингових кампаній ставиться під сумнів. Аудиторія також витрачає менше часу для читання кожного електронного листа, що ускладнює завдання маркетологам.

Однак значення email-маркетингу для багатьох брендів зросло – він може бути економічно ефективним способом для покращення вихідних даних і може дозволити персоналізований обмін повідомленнями за відсутності сторонніх даних.

Джерело: mmr.ua

Залишити відповідь