Що читають українки в 2021: ТОП-10 онлайн-ЗМІ з початку року

Нарешті прийшла весна, дні стають довшими і тепліше. Якби не карантин, більшість українок вже оновлювали б своєї гардероб і хвалилися обновками перед подругами і колегами. А поки ми дізнаємося все про тренди зі сторінок модних журналів, які, як і багато з нашого життя, перейшли в онлайн.

Фахівці онлайн-платформи PRNEWS.IO, що спеціалізується на розміщенні прес-релізів в ЗМІ по всьому світу, вирішили детально вивчити читацькі уподобання українок. Ми підготували ТОП-10 онлайн-ЗМІ відповідної тематики за 1 квартал на базі даних сервісу SimilarWeb і каталогу самої платформи *.

Найбільшою популярністю протягом трьох місяців користувався life.nv.ua -7,761 млн. Переглядів. Здорове життя і мода, саморозвиток і подорожі, розваги, краса і стиль життя, новини, блоги та ексклюзивні статті вивели видання в лідери рейтингу.

Другий рядок рейтингу зайняв tabloid.pravda.com.ua. Його відвідуваність в першому кварталі склала 3,259 млн. Візитів.

«Бронза» дісталася clutch.net.ua – 3,766 млн. Переглядів. Жіноча аудиторія віддано любить видання за те, що в ньому переплітаються всі важливі сфери: новини шоу-бізнесу, афіша, мода, краса, стосунки, материнство, дозвілля, кулінарія та багато іншого.

На четвертому місці розмістився joy-pup.com і 3,751 млн. Візитів протягом кварталу. Сайт про творчість і життя, свіжі добірки фільмів, технології, наука, дизайн, сім’я, подорожі.

Жіночий журнал hochu.ua – 3,525 млн. Переглядів і п’яте місце. Портал про все, чим цікавиться сучасна жінка: цікаві новини з життя зірок шоу-бізнесу, головні тенденції моди, краси, поради косметологів, візажистів, смачні рецепти, дієти та багато іншого.

Решта учасників рейтингу розташувалися таким чином:

  • liza.ua – 3,259 млн. переглядів;
  • ivona.bigmir.net – 3,118 млн .;
  • Vogue.ua – 2,858 млн. Сесій;
  • cosmo.com.ua – 2,161 млн .;
  • womanel.com – 1,903 млн. переглядів за 1 квартал 2021 року.

* У дослідженні взяли участь сайти з каталогу PRNEWS.IO відповідної тематики, дані про яких базуються на аналітиці SimilarWeb. Період – з січня по березень 2021 р

Джерело: marketer.ua

Залишити відповідь