Міленіали стимулюють зростання витрат у індустрії естетичної медицини

Американці покоління Y і Z стали активними споживачами продуктів, аналогічних ботоксу.

Аналіз даних від Guidepoint Qsight за останні п’ять років надає чітку картину постпандемічних змін у тому, як галузь естетичної медицини реагує на мінливий попит і потреби клієнтської бази, що швидко розвивається.

З 2018 по 2022 р. середні продажі з розрахунку на одну клініку естетичної медицини зросли на 34%, причому це зростання було зумовлене попитом з боку мільйонів, наголошують аналітики.

Попит на боротьбу зі зморшками серед «ігреків» та «зумерів» зріс на 82%, а частка цієї категорії у структурі продажів збільшилася за п’ять років з 26 до 36%. В окремих сегментах продаж серед молоді виріс драматично: витрати на філери збільшилися на 91%, а на нейротоксини — на 236%.

Аналітики припускають, що мільйони подивилися на себе інакше після численних відеоконференцій у Zoom. У всякому разі, експерти звертають увагу, що попит на косметологічні процедури різко зріс серед молоді у пандемійному 2020-му.

“Маркетологи нейротоксинів – типу ліків, які включають ботокс і нові препарати проти зморшок – “дедалі більше орієнтуються на переваги ринку мілініалів, – говорить керуючий директор Guidepoint Qsight Еріка Хейнса. — Це відображено в недавніх продуктових розробках та маркетингових стратегіях, які підлаштовують продукти під стандартний режим догляду за собою та задіяних партнерства з популярними серед мільйонів зірками».

Джерело: sostav.ua

Залишити відповідь