Instagram стане основною платформою для маркетологів у 2022 році

TikTok найпопулярніший на сьогодні, але, ймовірно, він підходить не для всіх брендів, у той час як Facebook, схоже, втратив частину свого блиску, а Instagram залишається надзвичайно популярним для всіх.

В опитуванні від SocialMediaToday, опублікованому на LinkedIn, про те, які платформи аудиторія маркетологів хотіла б використати більше протягом року, платформа LinkedIn вийшла на перше місце, набравши 43% голосів. Це наголошує на можливості LinkedIn для маркетингу, але в цих опитуваннях спостерігається досить значний ухил у її бік, тому що мережа, на якій публікується опитування, зазвичай має велику перевагу в результатах.

Опублікувавши такий самий опитування в Twitter, який, не включає Twitter як варіант.
Також варто зазначити, що кількість відповідей значно відрізняється — опитування LinkedIn дало більше 2100 відповідей, а опитування Twitter — лише 230.

Проте, слід зазначити, що Facebook та TikTok посунулися далеко назад з погляду пріоритету.

Враховуючи потенційну упередженість платформи, здається, що Instagram є абсолютним лідером з маркетингової спрямованості напередодні року, що, знову ж таки, трохи дивно, враховуючи зростання TikTok, яке, схоже, має бути пріоритетнішим у зв’язку з його використанням та культурним впливом.

Але TikTok підходить не всім, і зараз можна охопити набагато ширшу аудиторію в Instagram, яку також можна знайти на Facebook. Він досі є найбільш використовуваною платформою і серед більшої кількості демографічних груп. Можливо, Facebook просто перестав бути крутим, або, можливо, маркетологи незадоволені зниженням результатів програми.

У будь-якому випадку, якщо ці відповіді дійсно правильні, а Facebook стає менш пріоритетним, це також може відкрити нові можливості для охоплення цільової аудиторії у додатку, оскільки менша кількість рекламодавців, які приділяють цьому увагу, може означати меншу конкуренцію.

Хоча водночас надання більшого пріоритету одному додатку не обов’язково означає зниження пріоритету інших.

Джерело: mmr.ua

Залишити відповідь