Щоправда, має значення: як привернути увагу покупців покоління Z

За оцінками незалежного дослідження, до пандемії Covid-19 купівельна спроможність покоління Z досягала 143 млрд. доларів. Бренди повинні розвиватися, щоб залишатися актуальними для цієї нової впливової аудиторії споживачів.

***

Дізнатися більше про секрети успішного маркетингу можна на нашому каналі в Telegram — Secretmarketingua

***

Покоління Z – жадібні споживачі інформації

Нещодавнє дослідження, проведене серед 2000 споживачів, показало, що покоління Z, швидше за все, звернеться за порадою до магазину (45%) та оцінять демоверсії продуктів (39%). Фактично, кожен другий представник покоління Z (52%) і 38% мільйонів витрачатиме більше на отримання гарного враження в магазині, що має вирішальне значення для розвитку експериментальної роздрібної торгівлі.

Таким чином, очевидно, що роздрібним торговцям та брендам необхідно впроваджувати інновації, щоб залучати та використати цей зростаючий ринок.

Вони чекають точної інформації та оперативності, і саме ця аудиторія створює орієнтир, якому мають відповідати усі бренди та роздрібні торговці, щоб залучити молоде покоління.

Пріоритет прибутку над походженням товару змусить молоде покоління відмовитись від вашого бренду

Те, що це покоління більше орієнтоване на цінності, має вирішальне значення для реальної взаємодії. Пояснення того, чому продукт так дорого коштує, хто його створив і як він був зроблений, і за яких умов є критичними факторами. Покоління Грети Тунберг буде проводити свої дослідження, голосно та активно, якщо бренд зробить помилку. Згідно з дослідженням IPSOS, 40% представників покоління Z заявили, що вони фактично бойкотують бренди порівняно з 16% представників покоління мільйонів.

Політика бренду також має великий вплив на привабливість серед нинішнього покоління. Недавнє створення Meta явно було викликане скоріше фінансами, ніж брендингом, лише для того, щоб захистити ціну її акцій. Дослідження Statista, проведене в 2020 році, виявило зниження інтересу до Facebook серед покоління Z. Коли представників покоління запитали, без якої платформи вони найменше могли б обійтися, Facebook відстав від Instagram, Whatsapp, Messenger та Snapchat.

Спадщини бренду буде недостатньо, а ціна та функціональність важливі

Покоління Z розважливо підходить і до власних фінансів, а й до оцінки того, що вони купують. Цей критичний розгляд цінностей бренду означає, що бренди повинні працювати старанніше, щоб досягти успіху. Привабливість бренду не може бути заснована виключно на своїй спадщині.

Недавнє дослідження показало, що хороше цінове просування було найважливішим міркуванням покоління Z для здійснення покупок.
Покоління Z хоче, щоб бренди давали їм те, що вони хочуть за ціною, яка їм підходить, і щоб це було зроблено відповідально.

Синхронізація – ключ до успіху

85% покупців зараз проводять онлайн-дослідження, перш ніж здійснити продуману покупку у магазині. Фактично, 84% покупців покоління Z заявили, що добре синхронізований онлайн- та офлайн-досвід підвищить ймовірність того, що вони зроблять продуману покупку, збільшуючи потребу бренду у чіткому викладі шляху клієнта, щоб залучити цих покупців.

Думайте насамперед про покупців, а не про платформу, і переконайтеся, що шлях від відкриття та дослідження продукту до покупки буде плавним.

Підхід повинен полягати в тому, що кожна людина, яка відвідує ваш веб-сайт, а потім приходить до магазину, отримує єдиний досвід і розглядається як потенційний покупець та інфлюєнсер.

Попри стереотипи, очевидно, що покоління Z найбільше вітає поради експертів бренду. Як показують дослідження, правильна порада може призвести до того, що молоді клієнти охоче витрачатимуть більше.

Проте, якщо бренд надає перевагу прибутку походження продукту, представники молодого покоління будуть готові бойкотувати його. Спадщина також є меншим фактором для цього покоління, і лояльність має бути забезпечена цінністю та функціональністю, які бренд може запропонувати, а не якоюсь міфічною привабливістю. Об’єднаний досвід онлайн та офлайн також є абсолютною необхідністю для брендів та рітейлерів, щоб вижити на мінливому ринку.

Зрештою, молоді люди створюють орієнтир, якому повинні відповідати всі бренди та рітейлери, щоб залучити сучасну аудиторію, яка знається на діджитал технологіях.

***

Дізнатися більше про секрети успішного маркетингу можна на нашому каналі в Telegram — Secretmarketingua

***

Джерело: mmr.ua

Залишити відповідь