Бренди можуть бути силою добра

Згідно з дослідженням Ipsos, більшість споживачів вважають, що бізнес може бути силою добра. 80% погоджуються, що бренди можуть одночасно заробляти гроші та підтримувати добрі справи.

Крім того, майже дві третини кажуть, що вони намагаються купувати товари брендів, які діють відповідально, навіть якщо вони коштують дорожче.

Це одні з висновків у звіті дослідницької компанії Global Trends 2023, який базується на 48 000 інтерв’ю на 50 ринках.

У період численних криз – світ перейшов від пандемії до періоду економічної невизначеності, війни та прискорення кліматичних змін – багато людей все ще дотримуються думки, що бізнес і, відповідно, бренди, можуть допомогти змінити ситуацію на краще.

Таким чином, тим самим підприємствам і брендам слід вийти на висоту. У той же час, однак, Ipsos виявив, що 53% людей не довіряють лідерам бізнесу говорити правду – і маркетологи будуть на передовій лінії усунення цієї прогалини.

  • 8 із 10 погоджуються, що світ прямує до екологічної катастрофи, якщо ми швидко не змінимо свої звички (але половина також погоджується, що вчені насправді не знають, про що вони говорять щодо екологічних питань).
  • 6 із 10 боїться, що технічний прогрес руйнує наше життя (хоча 71% також кажуть, що не уявляють життя без Інтернету).
  • Хоча лише 31% з оптимізмом дивляться на світ у наступному році, більшість вважають себе щасливими (57%), а 59% з оптимізмом дивляться на те, як 2023 рік складеться для них самих та їхніх родин.
  • Незважаючи на розмови про кінець глобалізації, 6 із 10 людей у ​​всьому світі вважають, що це добре для них особисто (62%) і для їхнього ринку (66%).

sostav.ua

Залишити відповідь